Kedi evi cinayeti soruşturması tamamlandı... Psikologu öldüren şüphelinin müebbeti istendi

Kadıköy'de psikolog Yard. Doç. Dr. Alper Engeler'i (49) bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesi ile tutuklanan Hızır. E., hakkında, "Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Yayınlanma: 11.01.2018 - 17:10
Abone Ol google-news

Geçen yıl 11 Ocak tarihinde 03.00 sıralarında Kadıköy Moda'da tartıştığı psikolog Alper Engeler'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hızır Erdoğan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, Hızır Erdoğan'nın gece tartıştığı Alper Engeler'e bıçakla yaraladığı belirtildi. Alper Engeler'in olay yerinde yaşamını yitirdiği anlatılan iddianamede, sanığın, "Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılması istendi. İddianamenin gönderildiği 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 15 gün içinde iddianamenin kabulü veya reddi yönünde karar vermesi bekleniyor.

"BU ÜLKENİN ÇIĞRINDAN ÇIKTI"

Çevresinde hayvan sevgisiyle tanınan Alper Engeler'in ölümü  yakınlarını yasa boğmuştu. Engeler'in arkadaşı Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Alper Engeler beslediği kediler yüzünden tartıştığı komşusu tarafından Moda'daki evine yakın bir yerde dün gece bıçaklanarak öldürüldü. Bu dünya, bu ülke çığrından çıktı, kıyamet denen şey bu olsa gerek. Yuh diyorum, pes diyorum, başka da bir şey demiyorum" ifadelerini kullanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler