'Avcılar’ın geleceği için iyi bir sistem kuruyoruz'

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Suna, “Avcılar’ın geleceği için iyi bir sistem kuruyoruz” dedi.

Yayınlanma: 12.01.2018 - 11:52
Abone Ol google-news

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Suna, çalışmalarıyla ilgili Avcılar Manşet’e konuştu. Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’la beraber Avcılar’ın sosyal belediyecilikle tanıştığını vurgulayan Suna, “Avcılar’ın bugünü ve yarını için özveriyle çalışan bir belediye başkanı ve ekibi var. İlçemizin sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şuanda İstanbul’un hiçbir belediyesinde olmadığı kadar sosyal projelerle halkımıza hizmet götürüyoruz. Belediyecilik artık eskisi gibi yürümüyor. Devasal kültürel hizmetler, sosyal belediyecilik çalışmaları, sağlık hizmetleri var. Milli Eğitim’in yükünü dahi almış şekilde çalışmalar yürütülüyor. Bakıma muhtaç yurttaşlarımıza ve yaşlılarımızın yardımına koşuyoruz” dedi.

Avcılar halkına daha iyi ve kalıcı hizmet sunmak için bir yandan da belediyenin gelirlerini arttırmaya çalıştıklarını belirten Suna, “Mali disiplin için şuan ciddi bir altyapı kuruyoruz. Bugün bize belki çok kızanlar birkaç sene sonra iyi ki bu sistem kurulmuş diyecekler. Biz günü kurtaran değil, geleceğe güvenle bakan bir Avcılar için çalışıyoruz” diye konuştu.

 Malatya Erguvan doğumlu olan Zeynel Suna Avcılar Belediyesi’nde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü, Ruhsat Müdürlüğü ve Mali İşler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler