MHP'li yönetici anket şirketinin sahibini arayıp tehdit etti iddiası

MHP'li üst düzey bir yöneticinin seçim anketi yapan bir şirketi arayarak tehdit ettiği iddia edildi.

Yayınlanma: 18.01.2018 - 07:28
Abone Ol google-news

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan. bugün yayınlanan 'MHP anketçileri tehdit ediyor...' başlıklı yazısında iddiasını gündeme getirdi.

Takan'ın yazısından başlıklar şöyle;

"MHP korku imparatorluğunun da yavru ortağı oldu"

"Anahtarları saraya teslim edilen Doktor Devlet Bahçeli'nin MHP'si sadece Cumhurbaşkanlığı ve bilumum seçimler için AKP ile ittifaka girmedi. Korku imparatorluğunun da yavru ortağı oldu MHP.." 

 "MHP'den bir üst düzey yönetici, bir anket şirketinin yöneticisini arayarak tehditler savurmuş"

 'Yaptıkları ölçümler ile 'MHP-AKP ittifakı 50 artı 1 etmez', 'AKP-MHP ittifakı iktidarın Kürt oylarını kaçırır', 'MHP barajın çok altında', 'AKP yüzde 40'ı geçemiyor' diyorlardı. Farkında mısınız?.. Son günlerde sesleri bıçak gibi kesildi!.. Korku imparatorluğunun da yancılığına soyunan MHP'den bir üst düzey yönetici, bir anket şirketinin yöneticisini arayarak tehditler savurmuş. MHP'li görevli bir de 'Bu anketleri yayınlamaya devam edersen hapse dahi girersin' demiş. Bu tehdidin ardından adamcağız sahada çalışacak anketör bulmakta bile zorluk çekiyor. Var olan çalışanları bile sahaya inmekten korkar hale gelmiş."

 Takan, yazısının ilgili bölümünde, "Adamı bir dakikada 'FETÖ'cü, PKK'lı yapıverirler. Söz konusu ittifaksa gerisi teferruat değil mi?" ifadelerine de yer verdi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler