Yılmaz Büyükerşen: Atatürk'ün neden büyük bir devlet adamı olduğunu bu kitabı okuyunca daha iyi anlıyorsunuz

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen "Hoş Geldin Atatürk" eseri için, "Atatürk’e atılan iftiralara en güzel yanıt Prof. Dr. Haydar Baş’ın Hoş geldin Atatürk eserinde yanıt verilmiş. Bilhassa yeni kuşak bu eseri muhakkak okusun” dedi.

Yayınlanma: 20.01.2018 - 15:05
Abone Ol google-news
<video:909309>

10 Kasım'da okuyucu ile buluşan Prof. Dr. Haydar Baş imzalı "Hoşgeldin Atatürk" eseri toplumun her kesiminde büyük yankı uyandırdı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de "Hoşgeldin Atatürk" eserini değerlendiren isimlerden biri oldu.

 "Atatürk’e Atılan İftiralara Güzel Bir Yanıt Olmuş"

Eserin Atatürk ve ailesi hakkındaki iftiralara en güzel yanıt olduğunu belirten Büyükerşen genç yaşlı herkesin bu kitabı okumasını tavsiye etti.

 Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın gerçek Atatürk'ü anlattığı "Hoş Geldin Atatürk" eserine yoğun ilgi devam ediyor.

 Toplumun her kesiminden eserle ilgili çarpıcı değerlendirmeler geliyor.

"Hoşgeldin Atatürk" kitabını yorumlayan isimlerden biri de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu.

 Hoş Geldin Atatürk eserinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ailesi hakkındaki iftiralara en güzel yanıt olduğunu ifade eden Büyükerşen genç yaşlı herkese bu eseri okumalarını tavsiye etti.

"Atatürk'ün neden büyük bir devlet adamı olduğunu bu kitabı okuyunca daha iyi anlıyorsunuz" diyen Yılmaz Büyükerşen, eserin sahibi Prof. Dr. Haydar Baş'a teşekkürlerini iletti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler