Giresun’da insanlık dışı olay.... Baygın köpeği ölmesi için otoyola sürükleyen zanlı tutuklandı

Giresun’da bir kişi baygın köpeği sürükleyerek Karadeniz Sahil yoluna attı, hiçbir şey yok gibi yoluna devam etti. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle tepkiler çığ gibi büyüdü. Köpeği sürükleyerek götüren zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma: 22.01.2018 - 08:43
Abone Ol google-news

<video:910375>

 

Giresun’da bir üstgeçitten sosyal medyada üzerinden canlı yayın yapan iki arkadaş bir kişinin baygın halde bulunan köpeği sürüklediğini gördü.

 Canlı yayın esnasında dikkatini çeken olaya karşılık cep telefonu kamerasını o yöne çeviren iki arkadaş şahsın sürüklediği köpeği otoyola fırlatmasıyla adeta şok oldu. Bir süre olayın şoku ile ne yapacağını şaşıran iki kız arkadaş köpeği yol ortasından almak için hareket ettiklerinde trafikte seyir eden araçlar talihsiz köpeği fark edemeyerek üzerinde geçti.

Vicdanları sızlatan bu görüntüler sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.

TUTUKLANDI

Baygın haldeki köpeği araçların ezmesi için sürükleyerek Karadeniz Sahil Yolu'na atan Beytullah U. (62) gözaltına alınmıştı. Köpeğin sahibi Ahmet Sarıaydın’ın müracaatı sağlanırken, zanlı ‘mala zarar verme ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefetten’ çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler