Adnan Oktar'ın sözcüsü, alıkonulduğu iddia edilen kızların babasını PKK'ye hizmet etmekle suçladı

Adnan Oktar’ın sözcüsü olarak tanınan Didem Ürer, çocuklarını arayan baba Elvan Kolçak'ı, "PKK ve İngiliz derin devletine hizmet etmek"le suçladı. Baba Koçak, Ürer'e "her türlü hukuki süreci işleteceğini" söyleyerek yanıt verdi.

Yayınlanma: 23.01.2018 - 14:23
Abone Ol google-news
<video:911393>



Avusturya’nın başkenti Viyana’da yaşayan Elvan Koçak uzun zamandır haber alamadığı 2 kızını televizyonda Adnan Oktar’ın programında görmesiyle birlikte başlayan süreçle ilgili suç duyurusunda bulundu. Baba Koçak, “Kızımın üzerindeki velayet ortak velayettir. Mahkeme kararı gereği annesinin yanında ikamet edebilir ama şu anda nerede olduğu belli değil” dedi.

Adnan Oktar’ın alıkoyduğu iddia edilen kızların annesi hakkında yeni iddia

Adnan Oktar ve alıkonulduğu iddia edilen kızların annesi hakkında uzaklaştırma kararı

Adnan Oktar’ın alıkoyduğu iddia edilen kızların annesinden açıklama

Beyaz Tv’de Tahir Sarıkaya’nın hazırlayıp sunduğu “Uyan Türkiyem” programında ise Adnan Oktar’ın sözcüsü olarak tanınan Didem Ürer İle Elvan Koçak arasında tartışma yaşandı. Didem Ürer, Adnan Oktar’ın, “PKK ve İngiliz derin devletinin hedefinde olduğunu” öne sürerek çocuklarını isteyen baba Elvan Koçak’ı da “bu amaca hizmet etmek”le suçladı. Elvan Koçak’ın eski eşi Gülperi Koçak’ın Adnan Oktar’la tanıştığı için değil aldatıldığı için boşandığını, eşine ve çocuklarına ödemesi gereken nafakayı da ödemediğini iddia eden Ürer, Gülperi Koçak’ın kızlarının A9 Tv’de yayınlara çıkması için de yazılı muvafakatnamesi olduğunu söyledi.

Bu iddialar üzerine Elvan Koçak şunları söyledi: “İddiaların hepsi mesnetsiz yalandır. Şu anda Gülperi, benim çocuklarım ve hatta oğlumun nerede olduğu belli değil. Bunun da sorumlusu siz ve Adnan Oktar’dır. Ben her türlü hukuki süreci kullanacağım. Kızımın üzerindeki velayet ortak velayettir. Mahkeme kararı gereği annesinin yanında ikamet edebilir ama şu anda nerede olduğu belli değil. Ben Viyana’dan Türkiye’ye gelip suç duyurusunda bulununca Gülperi apartopar gelip Adnan Oktar’ın televizyonuna çıktı” dedi. Tartışmanın devam etmesi üzerine yayın kesildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler