Niğde'de havai fişek fabrikasında patlama: 2 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralı

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde bulunan havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Yayınlanma: 27.01.2018 - 18:25
Abone Ol google-news

 

Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde kurulu bulanan havai fişek fabrikasında bugün saat 18.00 sıralarında patlama meydana geldi. 55 kişinin çalıştığı fabrikadaki patalamada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, Niğde Ömer Halis Demir Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Fabrikada 55 kişinin çalıştığı öğrenildi.

Patlamayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı 

Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde bulunan ve 55 kişinin çalıştığı havai fişek fabrikasında bilinmeyen sebepten dolayı meydana gelen patlamada Muharrem Alkan (32) kaldırıldığı Niğde Ömer Halisdemir Eğitim Araştırma Hastanesinde ve İlyas Ünlü ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında fabrika sahibi, fabrika sahibinin oğlu, iş güvenliği uzmanı ve sorumlu müdür jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler