Esnaf, pasajın kedisi için seferber oldu: Çiçek'i yedirmeyiz

Bolu'da pasajda beslenen kedinin uzaklaştırılması için yönetimin noter kanalıyla çektiği ihtarnameye karşı çıkan esnaf, imza kampanyası düzenledi.

Yayınlanma: 07.07.2014 - 17:01
Abone Ol google-news

Bolu Beyi Pasajı esnafları tarafından bakılan İzzet Baysal Caddesi’nin sevimli kedisi Çiçek’in pasajda bakılmaması için pasaj Yöneticisi İsmail Hakkı Karaçayır tarafından Noter aracılığıyla Hülya Çeyiz mağazasının sahibi Kadriye Özgeren’e ihtarname çekilmişti. Pasaj Yöneticisi Karaçayır, noter ihtarnamesiyle yetinmeyerek Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne de şikayette bulundu.

 

“Bizim kediden rahatsızlığımız yok”

Zabıta ekipleri, 2 gün önce pasajda bulunan Hülya Çeyiz mağazasına gelerek kediyi aradılar. Çiçek’in dükkanda olmadığını gören zabıta memurları, “Kedi dükkanda bulunamamıştır” yazan bir tutanak düzenleyerek geri döndüler. Pasaj esnafları da Belediye’ye vermek üzere bir dilekçe yazarak imza topladılar. Pasajda bulunan esnafların büyük bir çoğunluğu imza atarak Çiçek için destek verdiler. 8-9 yaşlarında olan Çiçek’i yavruyken bulan ve beslenmesine katkıda bulunan esnaflar, Belediye’ye yazdıkları dilekçede “Biz aşağıda isim ve imzaları bulunan Bolu Beyi Pasajı esnafları olarak ekte Uluslar arası Sağlık Karnesi bulunan ve apartman yönetimi tarafından istenmeyen kedi ile ilgili herhangi birimizin rahatsızlığımızın bulunmadığını ve herhangi birimizin kedinin sahibi olmadığımızı, ayrıca kedinin herhangi bir şekilde pasaja giriş çıkışı ile engelleneme olanağımızın mümkün olmadığın bildiririz” ifadelerini kullandılar.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler