Afrin'den Kilis'e atılan roketler patladı

Suriye'nin Afrin kenti bölgesindeki YPG mevzilerinden ateşlendiği düşünülen 1 roket, Kilis'in sınır hattında bulunan Öncüpınar Mahallesindeki zeytinliğe düşerken bir 1 roket de Kilis'in Ekrem Çetin Mahallesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinin arkasında bulunan 2 katlı bir inşaata isabet edip patladı. Akşam saatlerinde atılan üçüncü roket Valilik Konağı ile polis evinin bulunduğu yere 50 metre uzaklıktaki boş bir araziye düştü.

Yayınlanma: 30.01.2018 - 10:30
Abone Ol google-news

<video:915975>

Suriye'nin Afrin kentindeki YPG mevzilerinden ateşlenen 1 roket, Kilis'in sınır hattında bulunan Öncüpınar Mahallesi'ndeki zeytinliğe düştü. Şıhmehmet Türbesi yakınına isabet eden roketin patlamasının ardından bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık görevlisi sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırının ardından sınırda konuşlu topçu birlikleri, roketin ateşlendiği YPG mevzilerini fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına aldı.
Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. 

İKİNCİ ROKET

Suriye'nin Afrin bölgesindeki YPG mevzilerinden ateşlenen 1 roket daha, Kilis'in  Ekrem Çetin Mahallesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinin arkasında bulunan 2 katlı bir inşaata isabet edip patladı.

ÜÇÜNCÜ ROKET: Valilik Konağı YAKININA DÜŞTÜ

Suriye sınırından PYD tarafından atılan bir roket, Kilis Ekrem Çetin Mahallesi'nde Valilik Konağı ile polis evinin bulunduğu yere 50 metre uzaklıktaki boş bir araziye düştü. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Düşen roket nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Olay yerinde polis, güvenlik çemberi oluştururken, bomba imha uzmanları inceleme yapıyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler