Antalya'da TIR dehşeti: 1 polis şehit

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir TIR'ın, park halindeki polis aracına çarpması sonucu bir polis memuru yaşamını yitirdi, bir polis memuru da yaralandı

Yayınlanma: 08.07.2014 - 09:39
Abone Ol google-news

Kaza, saat 06.00 sıralarında D-400 Antalya-Mersin karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mersin'den Antalya istikametine giden 33 ABU 18 plakalı TIR'ın sürücüsü Hasan Y (45) direksiyon başında uyudu. Karşı şeride geçen TIR, kavşakta park halindeki 07 A 8766 plakalı trafik otosunu altına aldı. Plastik sera malzemesi yüklü TIR'ın altında sürüklediği trafik otosunda polis memuru Mehmet Sert (43) şehit oldu, diğer polis Hasan Ali Şen (43) de ağır yaralandı.

Yaralı polis Hasan Ali Şen, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Gazipaşa Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alanya Devlet Hastanesine sevk edildi. Kontrolden çıkan TIR devrilerek yol kenarında park halindeki iki otomobile çarparak durabildi. Şehit olan Mehmet Sert'in cenazesi cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kontrolden çıkan TIR devrilerek yol kenarında park halindeki iki otomobile çarparak durdu. Kaza yerinde bilgi alan Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, 'Elim bir kaza sonucu bir polis memurumuzu şehit verdik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Emniyet teşkilatımızın ve bizlerin başı sağolsun' dedi. Pamuk, yaralı polisin tedavisinin sürdüğünü, olayla ilgili tahkikatın devem ettiğini söyledi.

Kaza anını gören Mustafa Anaç, TIR'ın kavşakta bekleyen polis arabasına çarptıktan sonra üzerine geldiğini, saniye farkıyla ölümden döndüğünü söyledi. Bir diğer görgü tanığı Mustafa Köse de, 'İşyerimin önünde beklerken kıl payı ölümden döndüm. Bu bir vahşet' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler