Üç gün cezaevinde kalan Seren Serengil: Hapishanede zor günler geçirdim

Gülben Ergen’in talebi üzerine mahkeme tarafından 3 günlük zorlama hapsine çarptırılan Seren Serengil bu sabah cezaevinden çıktı. Soluğu sunuculuğunu yaptığı 'Duymayan Kalamsın' programında alan Sren Serengil'in tuhaf tavırları dikkat çekti.

Yayınlanma: 05.02.2018 - 13:30
Abone Ol google-news

<video:920115>

Seren Serengil'in yaptıklarına kimse anlam veremedi! Canlı yayında tuhaf anlarGülben Ergen’in talebi üzerine mahkeme tarafından 3 günlük zorlama hapsine çarptırılan Seren Serengil bu sabah cezaevinden çıktı.

Seren Serengil’e sunduğu televizyon programında Gülben Ergen’in aleyhinde yaptığı yayınlar nedeniyle İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nce verilen ihtiyati tedbir kararına uymayınca hakkında verilen 3 gün zorlama hapis kesinleşti. Cuma günü İstanbul Adalet Sarayı’nda infaz işlemleri yapılan Serengil, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 3 gün geçirdi.

CEZAEVİNDEN ÇIKAR ÇIKMAZ...

Seren Serengil üç günlük hapis cezasının ardından bugün tahliye oldu. Cezaevinden çıkar çıkmaz ünlü isim sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

"Allah'ım bir sağlık bilirdim bir de özgürlüğü öğrendim... Bu ikisinden kimseyi yoksun bırakma. Sizi de çok özledim. Programa yetişmeye çalışıyorum inşallah yetişirim."

 SOLUĞU PROGRAMINDA ALDI

Cezaevinden çıktıktan sonra sunuculuğunu yaptığı 'Duymayan Kalamsın' programına katılan Serengil hapishanede zor günler geçirdiğini söyledi.

 Programa hızlı bir giriş yapan Serengil, bir anda kalkıp stüdyoyu terk etti. Cengiz Semercioğlu ve konuk gelen Nilgün Belgün, Seren Serengil’in yaptığı bu tavra anlam veremedi. Seren Serengil kısa bir süre sonra programa tekrar katılıp yorum yapmaya başladı. Seren Serengilin yaptıklarına kimse anlam veremedi Canlı yayında tuhaf anlar

SEREN SERENGİL NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?

Gülben Ergen’in şikâyeti üzerine İstanbul 10. Aile Mahkemesi tarafından Seren Serengil’in şikâyetçi hakkında 6 ay süreyle 30 metreden fazla yaklaşması, aleyhine konuşması, hakaret etmesini tedbiren yasaklandı. Bu karardan bir süre sonra bir kez daha şikâyetçi olan Ergen, Serengil’in tedbir kararına rağmen karşılaştığı bir ortamda kendisine omuz attığını öne sürdü. Ergen’in şikâyeti savcılık tarafından, gereği yapılmak üzere İstanbul 11. Aile Mahkemesi’ne gönderildi. 11. Aile Mahkemesi, Serengil’in 10. Aile Mahkemesi tarafından hakkında verilen tedbir kararına uymadığını gerekçe göstererek, Serengil hakkında 3 günlük zorlama hapis cezası verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler