Ali Ismail için koşacaklar

Ali İsmail Korkmaz’ın doğum gününde Hatay Barış Koşusu düzenlenecek. Ailesinin katılacağı koşuya sanatçılar da davetli. Koşuya büyük ilgi var.

Yayınlanma: 06.02.2018 - 22:15
Abone Ol google-news

Gezi direnişi sırasında Eskişehir’de polisler ve eli sopalı esnaf tarafından dövüldükten sonra beyin kanaması geçirerek yaşamını yitiren 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın doğum gününde Hatay Barış Koşusu düzenlenecek.

Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek koşunun, Defne Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da desteklendiğini belirtti. Kormaz, bu yıl ilk kez düzenlenecek Hatay Barış Koşusu’nun 10 ve 21 kilometrelik parkurları ile 4 kilometrelik halk koşusunun da bulunduğunu belirtti.

Gürkan Korkmaz, anne Emel ve baba Şahap’ın da arasında bulunduğu Korkmaz ailesinin tüm fertlerinin de koşuya katılacağını, sanatçıların da davet edileceğini söyledi.

Gürkan Korkmaz, “Ali İsmal’i hayatın her alanında yaşatmak istiyoruz. Bunlardan biri de spor. ALİKEV olarak da zaten bir süredir maraton koşularına katılıyoruz ve bu alanda ciddi bir kitleye ulaştık. Ali İsmail’i bu yıl spor alanında anmayı amaçlıyoruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler