Esenyurt'ta lüks rezidansa uyuşturucu baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Esenyurt’ta bulunan lüks bir siteye operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 6 adrese eş zamanlı girildi. Operasyonda uyuşturucu madde satıcısı olduğu öne sürülen 5 yabancı uyruklu gözaltına alınırken bir şüphelinin ayakkabısından uyuşturucu madde çıktı.

Yayınlanma: 09.02.2018 - 08:59
Abone Ol google-news
<video:922744>

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Esenyurt'ta bir rezidanstaki 6 adrese uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona Özel Harekat polisi de katılırken, hassas burunlu 'Gold' isimli narkotik köpeği de aramalara katıldı. Operasyonda 5 yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU HAP AYAKKABIDA BULUNDU

Operasyon yapılan 6 rezidans dairesine giren polis ekipleri içeride bir süre arama yaptı. Polis ekiplerinin araması sırasında bir dairede ayakkabıların içine saklanmış satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde, hassas terazi ve bir miktar para ele geçirildi. Bu sırada polis operasyon yapılan daireden şüphelilerin aşağıya birşey atmış olma ihtimaline karşı rezidansın bahçesinde bir süre arama yaptı. Operasyon sırasında gözaltına alınan 5 yabancı uyruklu şüpheli sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler