Kadın çalışanı fırında darp ettiler... O anlar kamerada

Bolu'da, 2 fırın sahibinin tekme tokat kavgasında, fırında işçi olarak çalışan 31 yaşındaki Esra Ulusan yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Kavga anı fırınının güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Yayınlanma: 11.02.2018 - 11:51
Abone Ol google-news
<video:924187>

Olay, önceki gün Alpagutbey Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Harem'e ait ekmek fırınında meydana geldi.

Hüseyin Harem'in işlettiği dükkana, daha önceden aralarında bir fırının devri nedeniyle husumet bulunan başka bir fırın sahibi olan Hidayet Çelik geldi. İkili arasında tartışma çıktı. Daha sonra tartışma kavgaya dönüştü. Fırında işçi olarak çalışan Esra Ulusan kavganın büyüdüğünü görünce durumu polise bildirdi. Esra Ulusan'ın polisi aradığını fark eden Hidayet Çelik, bu sefer de kadına tekme ve yumruk attı. Bunun üzerine Hüseyin Harem, Hidayet Çelik'i iterek yere düşürüp dükkandan dışarı çıkardı. Daha sonra olay yerine gelen polis ve çevredekiler kavgayı ayırdı. Taraflar ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü. İfade alınacağı sırada Esra Ulusan fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Hidayet Çelik ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Hastanede tedavisi süren evli ve 1 çocuk annesi Esra Ulusan, kendisine vuran kişiden şikayetçi olduğunu ifade ederek, "Dışarıda dolabı düzeltirken, bu şahıs ve patronum arasında kavga başladı. Patronuma vurmaya başladı. Ben de polisi arayınca içeriye girdi. Dükkânın içinde patronum onu birkaç kez tuttu. Sonra da ben polisi aradığım için bana yumruk attı. Benimle bir sorunu yok. Ben polisi aradığım için bana saldırdı. 'Seni öldüreceğim' diye tehdit etti. Beni tehdit edince, 'Elinden geleni ardında koyma' dedim. Ondan sonra kasığıma tekme attı. Ben dizlerimin üstüne yığıldım. Ekipler geldikten sonra dışarıya çıktım. Eşimi aradım. Polis bizi karakola götürdü. Karakolda onu ifadeye aldılar. Ben de beklerken fenalaştım. Hastaneye getirildim. Bu nedenle ifade veremedim. Ama şikayetçiyim" dedi.

KAVGA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kavga, ekmek fırınının güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Hüseyin Harem ile Hidayet Çelik arasında yaşanan kavga ve Hidayet Çelik'in Esra Ulusan'a attığı tekme ve yumruk yer alıyor. Görüntülere ayrıca çevredekilerin kavgayı ayırması ve polisin gelmesi de yansıdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler