‘Oğlum bak git’ olayının kahramanından yıllar sonra gelen açıklama

6 yıl önce temizlik işçisi Selçuk Karaman ile 'Oğlum bak git' tartışması yaşayan ve internette fenomen olan Yasin Karaaslan, "Çocukken yaptığım bir hataydı. Selçuk ağabeyle 2 kere karşılaştık ama aramızda bir kırgınlık var" dedi.

Yayınlanma: 13.02.2018 - 21:56
Abone Ol google-news
<video:925996>

İnternette izlenme rekorları kıran videolardan bir tanesiydi ‘Oğlum bak git’. Videonun kahramanları 16 yaşındaki genç Yasin Karaaslan ile temizlik emekçisi Selçuk Kahraman’dı. İkili arasında uzun süre tartışma yaşanmış, Kahraman, genç Yasin’e ‘Oğlum bak git’ diye defalarca uyarıda bulunmuştu. Elinde kemer bulunan genç Yasin ise tüm uyarılara rağmen gitmemiş ve dayağı yemişti. Olayın ardından Yasin’in başına dikiş atılmış, Kahraman için ise 1,5 yıldan 3 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.  Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Kahraman 740 lira para cezasına çarptırılıp hükmün açıklanması geri bırakılmıştı.

‘ARAMIZDA BİR KIRGINLIK VAR’

Habertürk’ün haberien göre, o Yasin, yıllar sonra tekrar ortaya çıktı. Videodan sonra kendisini yolda görüp fotoğraf çektirmek isteyenler olduğunu anlatan Yasin, “Olaydan sonra 2 kez Selçuk ağabeyle yolda karşılaştık. Aramızda elbette ki bir kırgınlık var. Bakışıyorduk ama hiç konuşmadık. Çocukken yaptığım bir hataydı, bir daha asla yapmam. Şu an aynı olay başıma gelecek olsa konuşarak sorunu çözmeye çalışırım” dedi.

‘KENDİME ÇOK GÜLÜYORUM’

Şu anda bir fabrikada çalıştığını anlatan Yasin, “İşyerinde sürekli bu konuyla ilgili şaka yapıyorlar. Beni gören ‘Oğlum bak git' diyor. Arada sırada tekrar videoyu açıp izliyorum. Kendime çok gülüyorum” açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler