15 Temmuz şehidinin oğlundan Binali Yıldırım’a: Sırıtanlar, terbiyesizler…

Muğla'da "Başbakan bizi Afrin'e götür " tezahüratlarına Yıldırım, gülerek "Çıkışta hazır olun, gidiyoruz " şeklinde cevap vermiş, salondaki partililer de, Yıldırım'ı alkışlayarak destek olmuştu. O görüntülere 15 Temmuz şehidi Yeni Şafak gazetesi Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambazdan çok sert tepki geldi: Sırıtanlar, terbiyesizler görmek istemiyoruz.

Yayınlanma: 15.02.2018 - 08:00
Abone Ol google-news

<video:923688>

Başbakan Binali Yıldırım, Muğla'da partisinin Menteşe Spor salonu'nda yapılan kongresinde  "Başbakan bizi Afrin'e götür " tezahüratlarında bulunan salondaki partililere,gülümseyerek " Çıkışta hazır olun, gidiyoruz " şeklinde cevap vermişti. Yıldırım'ın cevabı üzerine salondaki partililer de, Yıldırım'ı alkışlayarak destek olmuştu. Bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşan 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, sert tepki gösterdi.

 İşte Alpaslan Cambaz’ın paylaştığı görüntüler:

 15 Temmuz şehidinin oğlu Alpaslan Cambaz, “ Komik mi? Şu anki HDP kongresi ne kadar sinirlendiriyorsa şu ciddiyetsiz görüntü de o kadar sinirlendirmeli sizi. Devlet kademelerinde devlet terbiyesi görmüş insanlar bulmak istiyoruz. Sırıtanlar, terbiyesizler görmek istemiyoruz. Samimiyete, ciddiyete, ağırbaşlılığa, sorumluluğa, az konuşmaya muhtacız. Ne bir partim ne de bir cemaatim var. Sadece bir devletim olsun istiyorum ” diye yazdı.

 İşte o mesajlar:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler