Karabükspor yardım kampanyası başlattı

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor için "Ateş, daha mavi yansın diye" adıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Yayınlanma: 15.02.2018 - 22:02
Abone Ol google-news

Karabük Valilik Toplantı Salonu'nda konuşan Vali Kemal Çeber, valilik öncülüğünde kulübe maddi destek sağlamak amacıyla kampanya başlattıklarını söyledi.

Karabükspor'un Karabük'ün her şeyi olduğunu ve bu takıma sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Çeber, "Bizim şu anda sadece desteğe ihtiyacımız var. Maddi kaynağa ihtiyacımız var. Herkesten bizim kadar ellerini taşın altına sokmasını istiyorum. Karabük'te yaklaşık 10 bin civarında kamu personelimiz var. Bu arkadaşlarımızın hepsi bu kampanyada yer alacak ama gönüllülük esastır. Ben vali olarak talebimi arkadaşlarıma ilettim. Biz ne yapabiliriz diyen herkes bir liradan bir milyon liraya kadar gönlünden ne koparsa kampanyaya davet ediyoruz. Özellikle yurt dışında ve Karabük dışında yaşayan hemşehrilerimizi hedefledik.'' diye konuştu.

Çeber, bir yıl sürecek kampanyada 5 milyon lira destek beklediklerini, kampanyaya destek olmak isteyenlerin cep telefonlarıyla "Karabük" yazıp 1678'e SMS göndermek suretiyle 10 lira bağışta bulunabileceklerini, ayrıca Ziraat Bankası Karabük Şubesi'ne açılan hesaplara da para yatırabileceklerini ifade etti.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler