"Mehmetçiğin katili ABD" diyen gençlere polis müdahalesi: Gözaltılar var

Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'u Ankara Palas'ta Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüşmesi sürerken protesto etti. Polisin müdahale ederek dağıttığı eylemde iki kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 16.02.2018 - 10:24
Abone Ol google-news

<video:927617>

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Ankara Palas'ta bir araya geldi. Görüşmenin devam ettiği sırada Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri Rex Tillerson'ı protesto etti. Protesto gösterisinde "Mehmetçiğin katili ABD", "Katil Tillerson", "Kahrolsun ABD Emperyalizmi", "Hepimiz Mehmetiz, PKK'ya yeteriz", "Katil ABD, İşbirlikçi PKK" ve "Atatürk Gençliği Görev Başında" sloganları atıldı. Yaklaşık 100 kişilik gruba çevik kuvvet ekipleri tarafından biber gazı ile müdahale edildi. Grubu otel önünden uzaklaştıran polis, 2 kişiyi de gözaltına aldı.

HKP'LİLER PARTİ BİNALARINDAN DIŞARI ÇIKARTILMAMIŞTI

Öte yandan Halkın Kurtuluş Partisi üyeleri de dün ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın Türkiye'ye gelişini protesto etmek istemiş, polis müdahalesine maruz kalmıştı. HKP'liler eylemde ısrarcı olunca  polis parti binasının içine kadar girip biber gazı sıkmıştı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler