Arnavutköy'de öldürülen çiftin kayıp çocuğu bulundu: Gözaltı sayısı 6'ya yükseldi

İstanbul Arnavutköy’de, ağızları ve burunları koli bandıyla kapalı halde yol kenarında cesetleri bulunan Suriyeli 1.5 aylık hamile Nısrın Kırıdı ve Lübnanlı eşi Muhammed Mahmoud Bachr’ın ölümüyle ilgili sır, tırnak aralarında bulunan doku örneklerinin gizli. DNA analizi sürüyor. Öte yandan çiftin aranan 10 yaşındaki çocuğu önceki gece üvey amcasının evinde bulundu. Olayla ilhili gözaltına alınanların sayısı 6'ya yükseldi.

Yayınlanma: 17.02.2018 - 09:50
Abone Ol google-news

İstanbul Arnavutköy’de, ağızları ve burunları koli bandıyla kapalı halde yol kenarında cesetleri bulunan Suriyeli 1.5 aylık hamile Nısrın Kırıdı ve Lübnanlı eşi Muhammed Mahmoud Bachr’ın ölümüyle ilgili sır, tırnak aralarında bulunan doku örneklerinin gizli. DNA analizi sürüyor.

Sokaktaki cesetler fidye cinayeti çıktı

 2 ŞÜPHELİ YANLARINDA ÇALIŞIYORMUŞ

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, cinayetten kısa süre sonra gözaltına alınan Suriyeli İ. E. E. ve M.H.D.A.K., Lübnanlı işadamı Muhammed Mahmoud Bachr’ın emlak ofisinde çalıştıkları ve emniyetteki sorgularında haklarındaki suçlamayı kabul etmedikleri bildirildi. 2 Suriyeli, cinayetin işlendiği pazar günü öldürülen çiftin evine hiç gitmediklerini iddia etti.

 10 YAŞINDAKİ KIZLARI YAŞIYOR

 Polis, öldürülen Nısrın Kırıdı’nın ilk evliliğinden olan 10 yaşında kızı N.N.’yi önceki gece üvey amcasının evinde buldu. N.N. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne teslim edildi. N.N.’in bakıcısısının ifadesinde, “Benden pazar günü N.’yi alarak arkadaşına bırakmamı istedi. Evde Nısrın ve eşi vardı. Durumlarında herhangi bir anormallik görmedim. Ben Naya’yı evden alarak arkadaşına götürüp teslim ettim” dedi. N.N.’nin daha sonra Nısrın Kırıdı’nın arkadaşından üvey amcası tarafından alındığı belirlendi.

 Çiftin oturduğu sitenin güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi ve cinayetlerin işlendiği gün kapandığı değerlendirilen telefonların açılması için Siber Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması devam ediyor. 

GÖZALTI SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Arnavutköy’de ağızları ve burunları koli bandıyla kapatılmış halde yol kenarında ölü bulunan çiftin cinayetiyle ilgili gözaltı sayısı 6’ya yükseldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektiflerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında Suriye uyruklu 4 şahıs daha gözaltına alındı. Bunlarla birlikte gözaltı sayısının 6’ya yükseldiği öğrenildi.

Çift kaçırılarak Esenyurt’ta bir eve götürülmüş

Öte yandan soruşturma kapsamında 11 Şubat’ta eve giren şüphelilerin çifti kaçırarak Esenyurt’taki bir eve götürdüğünü belirledi. Buradaki evde yapılan aramada kan izlerinin de olduğu bir battaniye bulundu. Ayrıca gözaltına alınan şüphelilerin otomobilinde de kan izlerinin olduğu belirlendi. Evdeki battaniyeden ve otomobilden alınan kan örneklerinin Kriminal Polis Laboratuvarı'nda inceleneceği öğrenildi.

Şüphelilerin aracı hem evden hem de cesetlerin olduğu yerden sinyal vermiş

Diğer yandan gözaltındaki şüphelilerin kullandığı kiralık otomobilin 11 Şubat'ta hem öldürülen çiftin Başakşehir'deki evinin çevresinden hem de cesetlerin bulunduğu bölgede GPS (Küresel Konumlama Sistemi) sinyali verdiği tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler