Komşusunun yetim çocuğunu istismara 10 yıl

Adıyaman’da komşusunun 12 yaşındaki yetim kızını istismar eden 5 çocuk babası Ö.Ç. ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 10 yıl hapse çarptırıldı.

Yayınlanma: 19.02.2018 - 09:06
Abone Ol google-news

43 yaşındaki Ö.Ç., 15 Ağustos 2017’de mahalle komşusunun yetim kızı olan D.A.’yı motosikletine bindirerek, ormanlık alana götürmüş, burada elle taciz ettiği çocuğu daha sonra 12,5 lira vererek evine göndermişti. Tutuklanan Ö.Ç.’ye ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan Adıyaman Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre; Ö.Ç. ise ifadesinde, babası olmadığı için zaman zaman D.A.’ya para verdiğini savunarak, şunları söyledi:

“D. yanıma gelip kendisini gezdirmemi isterdi. Kendisini kıramadığımdan Malatya’ya doğru yola çıktık. 15 kilometre kala bir lokantada yemek yedik. D.’yi daha önce de gezdirmek amacıyla motosikletime bindirmiştim.”

“Sanığın kişiliği, cezasında takdir indirimi yapılmasının geleceği üzerinde olumlu etki yapacağı hususunda kanaat oluşmaması” nedeniyle takdir indirimine gidilmedi. Tutukluluğunun devamına karar verilen Ö.Ç.’nin velayet dahil bütün hakları elinden alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon