‘Koğuş çok soğuk battaniye verilmiyor’

Gazi Mahallesi’nde polis tarafından sırtından vurulan ve iki ayı aşkın süredir cezaevinde bulunan Yürüyüş dergisi muhabiri Ebru Yeşilırmak, kaldıkları koğuşun çok soğuk olduğunu ve kendilerine battaniye verilmediğini söyledi.

Yayınlanma: 21.02.2018 - 21:46
Abone Ol google-news

İki yıl önce Gazi Mahallesi’nde polis tarafından sırtından vurulan Yürüyüş dergisi muhabiri Ebru Yeşilırmak iki ayı aşkın süredir cezaevinde.

Halkın Hukuk Bürosu’nda avukatlarla beraber tutuklanan Yeşilırmak’ın ablası Gurbet Yeşilırmak, kardeşinin sağlık durumunun iyi olmadığını belirterek “Dalağı yok. Böbreklerinde sorun var. Normal şartlarda ilaç kullanamıyor. Vurulduğu yerlerin sızladığını ve kaldıkları yerin çok soğuk olduğunu söyledi. Gönderdiğimiz mektuplar ve kıyafetler verilmiyor” diye konuştu.

Yeşilırmak’ın avukatı Mehmet Refik Atalay ise müvekkiline iki aylık iletişim cezası verildiğini belirterek “Silivri Cezaevi’nden Sincan Cezaevi’ne getirildirildiği gün itiraz dilekçesi gönderildi. Ama ‘dilekçe ulaşmadı’ denmiş. Sevk sırasında kıyafetleri de çok geç verilmişti. Kaldıkları koğuşun çok soğuk olduğunu ve kendilerine battaniye verilmediğini söyledi” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler