"Düğün arabana çiçek koyacaktım ağabey"

İstanbul'da önceki akşam, uyuşturucu bağımlısı Ö.Ö.'nün bıçaklı saldırına uğradıktan sonra gittiği hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitiren Erkan Sezer, toprağa verildi. Ağabeyinin mezarı başında gözyaşı döken Serap Sezer, "Ben senin düğün arabana çiçek koyacaktım ağabey" diye feryat etti.

Yayınlanma: 24.02.2018 - 16:25
Abone Ol google-news

İstanbul İkitelli'de önceki gün, evinin önünde uyuşturucu içmemesi için uyardığı ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ö.Ö.'nün (28) bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Erkan Sezer (23) için, bugün İkitteli Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Sezer'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

İstanbul'da uyuşturucu içenleri uyaran genç bıçaklanarak öldürüldü

 DAMATLIĞI TABUTUNUN ÜZERİNE KONULDU

Törende 3 ay sonra düğün yapmak için hazırlık yaptığı öğrenilen Sezer'in damatlığının, tabutunun üzerine konulması dikkat çekti.

 "BEN SENİN DÜĞÜN ARABANA ÇİÇEK KOYACAKTIM AĞABEY"

Sezer'in naaşı cenaze töreninin ardından Esenyurt'ta bulunan İstiklal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Sezer'in yakınları mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. Ağabeyinin mezarına çiçek koyan Serap Sezer, "Ben senin düğün arabana çiçek koyacaktım ağabey" diye feryat etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler