İSMMMO üyeleri Muhasebe Haftası’nda Taksim Meydanı’ndaydı

Muhasebe Haftası nedeniyle Mali müşavirler, mesleki sorunlarına dikkat çekmek için Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda bir araya geldi

Yayınlanma: 01.03.2018 - 19:08
Abone Ol google-news

Muhasebe Haftası nedeniyle Mali müşavirler, mesleki sorunlarına dikkat çekmek için Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda bir araya geldi. Basın açıklaması yapan İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkanı Yücel Akdemir, mesleki anlamda teknolojik bir değişimin yaşandığını ve mali müşavirlerin bu değişime ayak uydurmakta zorlanmadığını ifade etti.

Yücel Akdemir, “Yaşanan ekonomik krizlere, hukuksal ve demokratik hakların korunmasına kadar birçok konuda belirleyiciliği meslek odalarının yapacağı çalışmalar neticelendirecektir” diye konuştu.
 
İSMMMO Basın Mali müşavirler, 1-7 Mart 2018 tarihleri arasında kutlanacak olan Muhasebe Haftası nedeniyle İstanbul Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda bir araya geldi. Hem ülke ekonomisinde yüklendikleri görev ve sorumluluklara hem de mesleğin geleceğine ilişkin görüşlerini dile getirdiler.
 
Muhasebe Haftası nedeniyle Taksim’de bir açıklama gerçekleştiren İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkanı Yücel Akdemir, 28 yıldır Türkiye ekonomisine verdikleri katkılarla değer üreten bir mesleği yaptıklarını, çözüm üreten, farkındalık yaratan bir meslek mücadelesi sergilediklerini dile getirdi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler