Seda Sayan kendini böyle savundu: Ben inşaat işçisi bir babanın çocuğuyum

Seda Sayan, dünkü programındaki tepki çeken sözleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ben inşaat işçisi bir babanın kızıyım. Yanlış anlaşıldım" dedi.

Yayınlanma: 06.03.2018 - 15:44
Abone Ol google-news

<video:938584>

Seda Sayan, dünkü programındaki tepki çeken sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Seda Sayan, kendi adını taşıyan dünkü programında Manken Ece Gürsel,'in sperm bankasından hamile kalabileceğini söylemesi üzerine "Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyosunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?" ifadelerini kullanmıştı.

CANLI YAYINLANAN GÖRÜNTÜLER KULAKTAN DOLMAYMIŞ

Sayan tepki çeken sözlerine bugünkü programında yanıt verdi. İnşaat işçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yiğit Özgür'ün yaptığı açıklamayı kulaktan dolma bilgilerle yaptığını ileri süren Sayan söyledi: Ben inşaat işçisi bir babanın kızıyım. Yanlış anlaşıldım. Ben gecekondu çocuğuyum. Benim babam bulduğu her işte çalışan bir insandı. Ben bununla hep gurur duydum. Ben bir insanı küçük görecek en son insanım. Lütfen bunları dikkate almayın. Ben nerede ne konuşacağımı bilirim. Ayrıca yine söylüyorum sperm bankasından şey alacağınıza gidin aslan gibi adamlar var.

SEDA SAYAN NE DEMİŞTİ? - VİDEO 

<video:938263>

"İNŞAAT İŞÇİLERİ FEDERASYONUNUN SENİNLE GURUR DUYMASI LAZIM"

Sayan konuşurken araya giren Bilal Özcan ise, "İnşaat işçileri federasyonununun seninle gurur duyması lazım." dedi.

İnşaat işçilerinden Seda Sayan'a çok sert 'sperm' yanıtı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler