Emekçi kadınlar 8 Mart'ta Kartal'da buluşuyor

Kartal Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için bir kutlama programı hazırladı.

Yayınlanma: 07.03.2018 - 13:31
Abone Ol google-news

Program kapsamında Kartal Belediyesi'ne bağlı kreşlerde eğitim gören minikler, öğretmenleri ve vatandaşlarla birlikte 8 Mart 2018 Perşembe günü saat 09.30’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi önünden Kartal Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Program, Kartal Meydanı’nda oluşturulacak ‘Sevgi Zinciri’nin ardından Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda devam edecek.

Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde bir konser verecek. Saat 19.00’da başlayacak konserin ardından program, barkovizyon gösterimi ve sokak röportajlarının izlenmesiyle sona erecek.

Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası:

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde 2 yıl önce kurulan Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası, daha önce hiç müzik deneyimi bulunmayan ev hanımı, emekli ve farklı meslek gruplarından 20 – 65 yaş arası 30 kadından oluşuyor. Doç. Dr. Mehmet Ali Özdemir’in geliştirdiği “Renkler ve Şekillerle Çalgı Öğretimi” metodu ile 2016’dan itibaren ritim, ksilofon, klavye, gitar, bas gitar ve bateri eğitimi alan kadınların bir araya geldiği Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası, konserlerde sergilediği performansla hem kadının azmini ve gücünü ortaya koyuyor, hem de dinleyenleri büyülemeye devam ediyor.

 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Programı:

Program 1 : Kortej yürüyüşü

Yer : Hasan Ali Kültür Merkezi önünden Kartal Meydanı’na

Saat : 09.30

 Program 2 : Sevgi Zinciri

Yer : Kartal Meydanı

 Program 3 : 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlama Programı

 Yer : Ekolojik Pazar

 Program 4 : Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası Konseri

 Barkovizyon gösterimi

 Sokak röportajları

 Yer : Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi

 Saat : 19.00


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler