Şampuan Yiyen Ceo’dan açıklama: Karın doyurmak için yemiyoruz

Ürettiği şampuanı yiyen İsmail Çetin, "Ürettiğimiz şampuan doğaldır. Öğrencilere verdiğim seminerde de şampuanın kendisini yedim. Biz şampuanı karın doyurmak için yemiyoruz. Sadece doğallığını ortaya koymak için yedim" dedi.

Yayınlanma: 07.03.2018 - 13:37
Abone Ol google-news

<video:937127>

Acvit Kozmetik Ceo’su İsmail Çetin, "Ürettiğimiz şampuan doğaldır. Öğrencilere verdiğim seminerde de şampuanın kendisini yedim. Biz şampuanı karın doyurmak için yemiyoruz. Sadece doğallığını ortaya koymak için yedim. Aydın Üniversitesinde olay spontene gelişti. Öğrenciler herkes doğal diyor. Siz ispatlayabilir misiniz dediler. Bende doğallığı dolayısıyla yıldır yiyebildiğimiz şampuanımızı yedim" dedi.

Doğal olduğunu ispat etmek için ürettiği şampuanı yedi

Çetin; “Bu doğrultuda yeseler bir şey olmaz ama kimsenin yemesini hele de genç ve çocukların tavsiye etmiyoruz. Kimse denemesin” diye konuştu. 

"Şampuanı yediğimize teretdütü olan var ise merkezimize gelsinler depomuzdan ürünü kendileri seçsin ben de yiyeyim. Ürünlerimizin Polifenol teknolojisiyle (Yerin altında 30-50 yıl beklemiş bitki atıkları) üretilmektedir. Tamamen doğaldır" diyen Çetin konuyla ilgili olarak "Artık insanımız doğal kozmetik ürünlerini tercih etmeye başladı. Bizde Acvit olarak çevre dostu doğal ürünlere imza atmaktayız. Hem insanımızın cildine faydalı olmak, hem de sosyal sorumluluk kapsamında doğaya zarar vermemek adına ürünlerimizi üretiyoruz. Doğal ürünlerin başrol oyuncusu Polifenol teknolojisi ile ürettiğimiz ürünlerden bazılarını doğallığını ortaya koymak adında Trabzon ekmeğinin üzerine sürüp yiyoruz” diye konuştu.

"Doğal diyenler ürünlerini yesin"

Çetin, şunları söyledi: “Herkes ürünüm doğal diyerek piyasaya sürüyor. Biz siyah maske ve Bioro Siyah Şampuanı yiyoruz. Doğal diyenler yesinler de doğallığını ispatlasınlar da görelim. Bir fide düşünün biz bu fideyi ektik diğer şampuanların yaptığı şey bu fidenin sadece yaprağına su vermektir. Yalnızca yaprağa su verirsek fide ölür. Bizim ürettiğimiz şampuan ise fidenin altındaki toprağa su vermektir. O zaman ağaç yeşererek büyür. Saçın dibi güçsüz olursa saç kendini bırakır dökülür. Aslında saç dökülmesi diye bir şey yoktur. Saçın deriden ayrılması vardır. İşte diğer şampuanlar sadece saçı yıkıyor. Önemli olan saç diplerini güçlendirmektedir. Her doğal diyene kulak asmayın, doğal olan yenilebilir. Doğal diyenlere, “Eğer doğalsa yiyin de görelim” deyin. Göreceksiniz yiyemeyecekler. Yabancı kozmetiklere güvenmeyin. Elimden gelse 1 tane yabancı kozmetiği Türkiye’ye sokmam, Acvit olarak biz üst kalite ve doğal üretip sizlerin hizmetinize sunuyoruz. Merdiven altı üretimlere de güvenmemizi rica ediyorum. Yaklaşık 300 ünlü isim bizi tercih etmesinin sebebi kalitemizidir” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler