Mustafa Sarıgül, 2019 yerel seçimleri için kadınlardan oy istedi

Eski Şisli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle Şişli ilçesinde oturan kadınlarla bir araya geldi. Sarıgül önümüzdeki yerel seçimler için kadınlardan destek istedi.

Yayınlanma: 08.03.2018 - 15:36
Abone Ol google-news

Mustafa Sarıgül, ilçedeki yaklaşık 5 bin kadının katılımıyla 8 Mart'ı kutladı. Program ise Afrin'de şehit düşen askerler içinsaygı duruşuyla başladı. Sarıgül, "Bu seneki kutlamada hüzünlüyüz. Çünkü mehmetçik Afrin'de kahramanca mücadele veriyor, aileleri merak ve hasretle yollarını gözlüyor. Bu nedenle bu sene tüm şehitlerimizin annelerini yılın annesi olarak ilan ediyoruz. Dualarımız onlarla beraberdir" dedi.

2019 yerel seçimleri için çalışmalara başlayan Sarıgül, "Bugüne kadar Şişli'de birlikte unutulmaz hizmetlere imza attık, kalıcı eserler yarattık. İnşallah önümüzdeki günlerde bu birlikteliğimiz devam edecek. Sizin umutlu bakışlarınızı boşa çıkarmayacağım. Buradan size müjdeyi veriyorum; bu sene Şişli'de nişanımız var, önümüzdeki sene düğünümüz olacak. Unutmasınlar ki, dağlar ne kadar yüksek olursa olsun, güneşin doğuşunu kimse engelleyemez. Şişli'de yeniden sevgi kazanacak" dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler