Coşkun Sabah'ın kayyımlık sevinci

MESAM’a kayyım atanan Yavuz Bingöl görevi kabul etmeyince, iktidar yeni kayyım olarak Coşkun Sabah’ı belirledi. Sabah kararı “Yönetim bize geçti” diye duyurdu.

Yayınlanma: 09.03.2018 - 22:13
Abone Ol google-news

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) Yönetim Kurulu işten el çektirilip kayyım atanmıştı. Kültür Bakanlığı’nın atadığı isimler arasında bulunan Coşkun Sabah, kararı sosyal medya hesabından “Yönetim bize geçti” sözleriyle duyurdu. Sabah, “Kültür Bakanlığımız tarafından Mesam’a yönetime kayyım atandım, tüm Coşkun Sabah sevenlerine duyurmak istedim, dün itibarı ile yönetim bize geçti” ifadelerini kullandı.

Kocatepe’den ret

Bakanlık, mevcut yönetim kurulunun yerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah’ı üye olarak atamıştı. Ancak Bingöl ve yedek listede bulunan sanatçı Ali Kocatepe bakanlığın bu atamasını istemediklerini açıkladı. Kocatepe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kültür Bakanlığı’nın Mesam’a atadığı kayyım listesinde yedek olarak yazıldığımı bugün tesadüfen öğrendim. Böyle bir görev için bakanlıktan kimse fikrimi sormamıştır. Şiddetle reddettiğimi kamuoyuna duyururum” ifadelerine yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler