Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'dan mağdurlara sesli mesaj: Geçmiş olsun...

Binlerce kişiyi dolandırıp Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, gönderdiği ses kaydında mağdurlara seslenip "Geçmiş olsun" dedi.

Yayınlanma: 17.03.2018 - 04:59
Abone Ol google-news

<video:943939>

Binlerce kişiyi 511 milyon TL dolandırıp Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın bu kez de ses kaydıyla ortaya çıktı. Dolandırdığı çiftlik bank üyelerine ses kaydı gönderen Aydın, "hapse girmek yerine Uruguay'a gittiğini" söyleyerek "geçmiş olsun" dedi.

MEDYAYI SUÇLADI

Sırra kadem basan CEO'nun medyayı suçlayarak başladığı 8 dakikalık ses kaydında hayat hikayesini de anlatmayı unutmadı.

HAPSE GİRMEMEK İÇİN URUGUAY'A KAÇTIĞINI SÖYLEDİ

Çiftlik Bank'ta birlikte çalıştığı insanların yolsuzluk yaptığını açıklayan Aydın, "Türkiye'de hapse girmemek için Uruguay'da olduğunu" doğruladı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

ÇİFTLİK Bank soruşturmasıyla ilgili şu ana kadar Çiftlik Bank Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Çolak, Çiftlik Bank’ın sahibi Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın ve emekli öğretmen Hamza T. olmak üzere üç kişi tutuklandı. Aydın’ın 11 milyon lira gönderdiği iddia edilen Hamza T.’deki paraya da el konuldu. Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında dün de 19 kişi göz altına alındı. Tutuklanan isimlerden Cafer Çolak, ifadesinde güvenlik görevlisi olarak başladığı şirkette yönetici olduğunu ve durumdan haberi olur olmaz istifa ettiğini söylemişti.

Havuz medyasının 'Çiftlik Bank' sınavı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler