Kılıçdaroğlu'ndan 'Afrin' açıklaması: Ordumuza her zaman güvendik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TSK ve ÖSO'nun Afrin merkezine girmesiyle ilgili olarak, 'Biz ordumuza her zaman güvendik' dedi.

Yayınlanma: 18.03.2018 - 19:40
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Afrin'de mücadele eden ordumuza her zaman güvendik" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle: 

"Gaziler arasında ayrım yapmayın. Parlamentoya bu kararı sunduk. Afrin'de mücadele eden ordumuza her zaman güvendik. Çanakkale'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum' demiştir. Adana Bayırı'nda 800'e yakın Adanalı şehit var. O nedenle onları saygıyla, sevgiyle, rahmetle anıyoruz. Bu günün özelliği Şehitler Günü olmasıydı. Şehitler arasında ayrım yapılmaz. Az önce şehit aileleri ile bir arada olduk. Bir şehit babası, 15 Temmuz şehitleri ile diğer şehitler arasında fark yaratıyorlar dedi. Biz parlamentoya bir kanun teklifi verdik. Şehitler bizim şehidimizdir. En çok şehidi veren kentlerden birisi Adana'dır. Şehitler arasında, gaziler arasında ayrım yapmayın. Bugün geldiğimiz noktada, ülkemizin üzerine titriyoruz, bayrağımızın üzerine titriyoruz, İstiklal Marşımızın üzerine de titriyoruz. İstiklal Marşı'na hiç kimse söz edemez"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon