Saray sanatçılarının Hatay kavgası: Niye aynı ekip gidiyor... Biz de cumhurbaşkanımızla yan yana olmak istiyoruz

Şarkıcı Ebru Polat Afrin operasyonuna destek için Hatay'a giden Saray sanatçılarına sitem etti. Polat'a demek Akalın'dan da destek geldi: Biz de cumhurbaşkanımızla yan yana olmak istiyoruz.

Yayınlanma: 03.04.2018 - 11:40
Abone Ol google-news

Şarkıcı Ebru Polat, Afrin harekatı kapsamında Hatay'a götürülen ünlüler ve sporculardan oluşan heyetin bileşenlerini eleştirdi. Ebru Polat'ın 'Hatay' sitemine Demet Akalın'dan destek geldi: Niye devlet ile olan işlerde hep aynı ekip gidiyor?

 Kişisel Twitter hesabından "Niye devlet ile olan işlerde hep aynı ekip gidiyor”sorusunu yönelten Polat, "Biz de Afrin'e gitmek, askerlerimizin yanında olmak istiyorduk... Kim var yenilerden? Kimse yok” yorumunda bulundu. Şarkıcı Demet Akalın da Polat’a destek vererek, "Bizi arayan olmaz canm! Tekel! De” ifadelerini kullandı. Polat, Akalın’ın yorumu üzerine şunları söyledi:

"Evet bizi hiç çağıran yok. Biz de devletimizin yanında olmak, ülkemiz için, askerlerimiz için bir şeyler yapmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızla yan yana olmak istiyoruz."

 Tatlıses söyledi Erdoğan güldü: Baktın Afrin hoş değil, Münbiç'i dolaş da gel, yaylalar, yaylalar!

Erdoğan forslu kamuflajla sınıra gitti

 

 

 

Aralarında Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaraylı futbolcular Tarık Çamdal, Eray İşcan, altyapı antrenörü Gökhan Zan ve sunucu Esra Erol'un bulunduğu sanatçı ve sporcular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la birlikte, Zeytin Dalı Harekâtı'na katıln askerleri ziyaret etmişti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler