Kaya Çilingiroğlu: Ülkede baskı yok. O baskı nerede hissediliyor anlamıyorum

Kaya Çilingiroğlu, OHAL koşullarında çok sayıda gazetecinin tutuklu olduğu, düşünce ve ifade özgürlüğünün neredeyse kalmadığı Türkiye'de baskı olmadığını belirterek, "Güney’de isteyen rahat rahat bikinisini de giyiyor, içkisini de içiyor. O baskı nerede hissediliyor anlamıyorum" dedi.

Yayınlanma: 08.04.2018 - 11:07
Abone Ol google-news

Kaya Çilingiroğlu, Olağanüstü Hal koşullarında hekimlerin güvenlik soruşturmasından geçemediği için göreve başlayamadığı, çıkarılan KHK'ler ile çok sayıda akademisyen, öğretmen ve memurun kamudan ihraç edildiği, gazetecilerin yaptığı haberlerden dolayı tutuklu yargılandığı ve neredeyse sıradan hale gelen sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek yapılan tutuklamaların olduğu ülkemizde baskı olmadığını ileri sürdü.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Çilingiroğlu, "Ben baskı olduğunu düşünmüyorum. Güney’de isteyen rahat rahat bikinisini de giyiyor, içkisini de içiyor. O baskı nerede hissediliyor anlamıyorum. Bazı insanların siyasi söylemleri oluyor. Onlar rahatsız ediyor olabilir" dedi.

"ERDOĞAN'I ÇOK SEVİYORUM. TRT'DE TÜRKİYE ŞARTLARINA GÖRE CİDDİ RAKAMLAR KAZANIYORUM"

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdiğini kaydeden Çilingiroğlu, TRT'de yaptığı yorumculuktan ne kadar kazanığınıa ilişkin soruya şu cevabı verdi:

Asgari ücretin 1.600 lira olduğu bir ülkede aldığımız paralara kötü diyemeyiz. Türkiye şartlarına göre ciddi rakamlar ama telaffuz edildiği kadar da değil. TRT öyle büyük paralar ödeyen bir kurum değil. Sosyal medya abartıyor.

Hükümete yakınlığı ile bilinen oyuncu Hülya Koçyiğit: Bu ülkede kimse baskı altında değil, bilakis herkes fazla özgür 

Orhan Gencebay: Benim tuzum kuru, aç sefil sanatçılar için mücadele ediyorum

"HÜLYA İLGİ ÇEKMEK ADINA TABİİ Kİ SOYUNABİLİR"

- Hülya Hanım'ın hayatına başka bir adam girdiğinde ne hissediyorsunuz?

Kötü hissetmiyorum. Biz ayrıldık, olay bitmiştir. Ama Hülya'nın hayatına bir daha birinin gireceğini tahmin etmiyorum. Çünkü Hülya ile kimse yapamaz. Onu taşımak kolay iş değil. Biz boşanınca arkadaşlarımın yarısı Hülya'ya asılmaya kalktı.

- Çok güzel ve güçlü bir kadın Hülya Avşar. Nasıl ondan vazgeçilir ki?

Ona ne şüphe. Elbette çok güzel ve akıllı ama bazı şeyler bitiyor bazen. Ben güzelliğe, güce, maddiyata çok önem veren biri değilim. Benim için önemli olan kalptir. Orada bir şeyler bittikten sonra yürümüyor.

- Hülya Avşar, 27 Nisan'da vizyona girecek filmi 'Selfi' için çıplak poz verdi. Kızdınız mı?

Hayır. O bir sanat. Hülya da sanatını icra ediyor. Hülya enteresan kadındır. Hep ilkleri yapmıştır. Kızımın annesi olarak da gerekeni yapmıştır. İlgi çekmek adına tabii ki soyunabilir. Bunda bir şey yok. Zaten o fotoğrafı bana gönderdi ve hiç de çıplakmış gibi hissetmedim ya da öyle görmedim. O ne yapıyorsa en doğrusunu yapar.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler