Marmaray'daki korkunç olayı görüntüleyen genç kız dehşet anını anlattı

Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda lise öğrencisi 18 yaşındaki Baha Güzeycan'ın, peronda çekim yapan bir kadının kamerasına bir süre baktıktan sonra trenin önüne atladığı son anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüleri çeken üniversite öğrencisi N.E. "Üniversite ödevim için İstanbul’un değişik yerlerini çekiyorum. Çekim için istasyona girdim. Metro istasyonundan görüntü aldığım sırada görüntüye şapkalı, sırt çantalı genç biri girdi. Kameraya baktı, gülümsedi, bir şeyler söyledi ama gürültüden anlamadım. Çantasını çıkardı ve raylara doğru atladı. Her şey saniyeler içinde oldu” dedi.

Yayınlanma: 13.04.2018 - 16:34
Abone Ol google-news
<video:957619>

18 yaşındaki Baha Güzeycan, önceki gün İstanbul'da Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda tren tam istasyona girerken raylara düştü. Güzeycan olay yerinde hayatını kaybederken vatandaşların ihbarı üzerine istasyona polis ve sağlık ekipleri sevk geldi. Olay nedeniyle seferler Kazlıçeşme istikametinde durduruldu.

Hürriyet'en Çetin Aydın'ın haberine göre soruşturma kapsamında gencin, raylara düştüğü sırada tesadüfen çekim yapan bir kadının bilgisine de başvuruldu. Yapılan incelemelerin ardından Güzeycan'ın trenin önüne düşmediği, bir süre kameraya baktıktan sonra çantasını bıraktığı ve atladığı ortaya çıktı.

'KAMERAYA BAKTI, GÜLÜMSEDİ'

Marmaray Sirkeci İstasyonunda, çekim yaptığı sırada Baha Güzeycan’ın intiharını tesadüfen görüntüleyen üniversite öğrencisi N.E polise verdiği ifadesinde şunları söyledi:

“Üniversite öğrencisiyim. Üniversite ödevim için İstanbul’un değişik yerlerini çekiyorum. Çekim için istasyona girdim. Metro istasyonundan görüntü aldığım sırada görüntüye şapkalı, sırt çantalı genç biri girdi. Kameraya baktı, gülümsedi, bir şeyler söyledi ama gürültüden anlamadım. Çantasını çıkardı ve raylara doğru atladı. Her şey saniyeler içinde oldu” dediği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon