23 Nisan Beylikdüzü'nde 3 gün kutlanacak

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 21 Nisan günü Yaşam Vadisi’nde başlayacak etkinlikler 3 gün boyunca devam edecek. Şenlik havasında sürecek kutlamalar boyunca atölye çalışmaları, tiyatro ve dans gösterileri, yüz boyama ve çeşitli oyunlarla çocuklar doyasıya eğlenecek.

Yayınlanma: 20.04.2018 - 13:21
Abone Ol google-news

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Beylikdüzü’nde şenlik havasında kutlanacak. 3 gün boyunca Yaşam Vadisi’nde düzenlenecek etkinliklerde ilçe okullarının gösterileri, halk oyunları gösterisi, bando gösterisi, çeşitli atölyeler, sahne şovları, fotoğraf çekimi alanları, yüz boyama, dans gösterileri ve çeşitli aktiviteler yer alacak.

İkramların da olacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programıyla çocukların unutulmaz vakit geçirecekler. 21 Nisan günü başlayacak olan etkinlikler, 23 Nisan Pazartesi Belediye Binası önündeki Saat 09.30’da yapılacak Atatürk Anıtına Çelenk Koyma töreninin ardından Yaşam Vadisi’nde saat 14.00’dan itibaren devam edecek.

Program Akışı:

 23 Nisan Pazartesi

14:00-16:00 - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı (Atölyeler, sahne şovları, akıl oyunları, yarışlar)

TARİH: 23 Nisan Pazartesi 2018

 SAAT: 14.00

 YER: Yaşam Vadisi

 ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi Yaşam Vadisi 1. Etap Beylikdüzü – İstanbul


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler