Game of Colors'ta şirketler motivasyon depolayacak

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en güçlü ve çalışanlarına değer veren önemli şirketlerini ağırlayan Game of Colors’ın ikincisi, bu yıl 6 ve 13 Mayıs’ta La Fontaine Garden’da düzenleniyor.

Yayınlanma: 26.04.2018 - 11:21
Abone Ol google-news

 

Milli basketbolcular Kemal ve Kerem Tunçeri kardeşlerin, Tunçeri Organizasyon ile üstlendiği Game of Colors, Türkiye’de yapılan şirketler arası turnuvalar arasında, spor branşı içermemesi ve her çalışana hitap etmesi bakımından ilk olma özelliği taşıyor.

Ford resmi sponsorluğunda gerçekleşecek olan 2018 Game of Colors’a katılım gösteren şirketler genellikle yüksek çalışan sayılı, IK politikaları çok yönlü olan şirketlerden oluşuyor. Birçok şirket de çalışanlarına motivasyon sağlamak ve takım ruhunu pekiştirmek için Game of Colors’a katılmayı tercih ediyor. Bu şirketlerden bazıları; Ford Otosan, Koç Holding, Eczacıbaşı, Türk Telekom, Otokar, Arçelik, Acıbadem, TAV, Bilkom, Thy Opet, Kale Holding, Evyap, Polisan, Yeşil Holding, St. Regis, Angelini, Neutech, My Club, Point Hotel…

Her renkten çalışana hitap ediyor

Macera, Yetenek, Zeka ve Sanal olmak üzere dört farklı kategoride gerçekleştirilen Game of Colors’ta; Macera ve Zeka kategorileri, birbirinden farklı ve eğlenceli etaplardan oluşuyor. Yetenek kategorisinde workshop sonrası sergilenen becerilerden kazanılan puanlarla şampiyon takım belirlenirken, Sanal kategoride yarışmak en çok teknoloji sever çalışanların ilgisini çekiyor. Farklı branş ve ilgi alanlarına göre yarışan çalışanlar, hem seçtikleri alanda takım ruhuyla hareket ederek motivasyon sağlıyor hem de eğlenceli iki gün geçiriyor.

Eğlenceli etkinlikler ve After Party

Renkli sunumu ve sempatik tavırlarıyla Asuman Krause Game of Colors’ın sunumunu üstlenirken, geçen yıl olduğu gibi katılımcı çalışanlar etkinliğe aileleriyle katılabilecek. Aileler onlara ayrılan ‘Funzone’ alanında diledikleri gibi vakit geçirebilecek, eğlenceli ve teknolojik etkinliklere katılabilecek ayrıca özel sürprizlerle karşılaşacaklar. Final günü gerçekleşecek After Party’de ise eğlencenin dozu artacak; Yol Project, müziği ve farklı tarzlarıyla sahne alacak.

Şampiyon takımlar ödüllendiriliyor

Game of Colors’da tüm kategorilerde şampiyon olan takımlar haricinde ikinci ve üçüncü olan takımlar da ödüllendiriliyor. Tüm kategorilerde yarışan ve 1. olan yarışmacılar Kıbrıs Elexus Otelde lüks konaklama ve 6 aylık My Club üyeliği kazanacak. Tüm kategorilerde ikinci ve üçüncü olan takımların ödülleri ise; Point Hotel Barbaros’ta akşam yemeği, The Game’de günlük dijital eğlence ve My Club’tan üyelik.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler