iPhone 6 seri üretime Tayvan’da başladı

Apple tarafından Eylül ayında resmi olarak tanıtılması ve piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 6′nın Tayvan’da seri üretime başladığı belirtiliyor.

Yayınlanma: 20.07.2014 - 10:25
Abone Ol google-news



Akıllı telefon pazarını domine eden firmaların başında gelen Amerikalı teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonunu henüz resmi olarak duyurmuş değil. Ancak Apple cephesindeki bu sessizliğe rağmen iPhone 6‘nın yapım aşamasında olduğu ve bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceği bir süredir teknoloji dünyasında konuşuluyor.

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen iPhone 6 hakkında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, telefonun kendisi de son haliyle şekillenmeye başlıyor. Uluslararası haber ajansı Reuters tarfından yer verilen yeni bir habere göre, yeni iPhone‘un üretiminden sorumlu olan Tayvan menşeli Hon Hai Precision Industry Ltd firması cihazın seri üretimine geçtiğimiz günlerde başladı.

4.7 inçlik modelin üretimine ilk başlanan versiyon olduğunu belirten Reuters’e göre 5.5 inçlik ikinci versiyonun seri üretimine ise Ağustos ayının ikinci haftasında başlanacak. iPhone 6‘nın 19 Eylül’de Apple tarafından resmi olarak tanıtılması ve bir hafta sonra da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Microsoft Asha ve Nokia X serilerini sonlandıracak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler