Abdüllatif Şener'den Muharrem İnce açıklaması

Muharrem İnce'nin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmasına, daha önce muhtemel adaylar arasında adı geçen Abdüllatif Şener'den de bir yorum geldi. "Adaylığımın faydalı olacağını düşündüğüm için bunu ortaya koymuştum" ifadesini kullanan Şener, "Memleket için hayırlı olsun. Türkiye’nin değişime ihtiyacı var" dedi.

Yayınlanma: 04.05.2018 - 14:27
Abone Ol google-news

 AKP'nin kurucularından eski bakan Abdüllatif Şener; CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi (SP) ve Demokrat Parti (DP)’nin oluşturduğu 4’lü ittifak için seçim çalışmaları yürüteceği mesajını vererek, “Durduğum yeri değiştirmiyorum” dedi.

İlhan Kesici: Dün akşam itibariyle onun adı öne çıktı tebrik ettim

T24'ün haberine göre, Şener, şunları söyledi: "Mevcut iktidar yapısında bir değişikliği halen özlüyoruz onun için çaba harcayacağız. Bu seçimleri önemli görüyordum, herkes önemli görüyor. Türkiye’nin geleceği açısından bir iktidar değişikliğine ihtiyaç vardır. Bu süreçte, adaylığımın faydalı olacağını düşündüğüm için bunu ortaya koymuştum, gerekenleri de yaptım. Görevimi yaptığımı düşünüyorum. Sonunda ana muhalefet partisi Genel başkanı Muharrem İnce’yi aday olarak ilan ettiler. Memleket için hayırlı olsun. Demokratik bir seçim rekabeti olmasını, seçim güvenliğinin gerçek anlamda sağlanmış olmasını diliyorum ve Türkiye’nin değişime ihtiyacı var."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler