İYİ Parti saldırısına MHP'den skandal paylaşım!

İYİ Parti’nin İstanbul Bağcılar’daki standına önceki gece düzenlenen saldırının ardından MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye en yakın isimlerden olan Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bilal Aydın’ın paylaşımı dikkat çekti.

Yayınlanma: 08.05.2018 - 10:13
Abone Ol google-news

İYİ Parti’nin İstanbul Bağcılar’daki standına önceki gece düzenlenen saldırının ardından MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye en yakın isimlerden olan Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bilal Aydın’ın paylaşımı dikkat çekti. Aydın, paylaşımında “Vur Bozkurt’um.. Vur tilkiye... Vur kurtulsun Türkiye” ifadelerini kullandı. 

Sosyal medya kullanıcıları “Gençleri ateşe iterek, geleceğini karartarak ülküye ulaşacaksınız öyle mi?” diye sordu. Aydın bu yorumları yanıtsız bırakırken, Ortadoğu gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, “Savaşçı isimli dizide ülkücü şehit Süleyman Özmen’le ilgili şiir okunduğu için bu paylaşımı yapan Aydın’ı kendi senaryolarına alet eden Devrimcilerin, komünistlerin, CHP’nin İYİ sığıntıları ne bilsin o şiiri, ne bilsin Süleyman Özmen’i” yazdı

Bilal Aydın tepkilere yanıt olarak, yine MHP'lilşerden gelen “Vur Bozkurt’um.. Vur tilkiye... Vur kurtulsun Türkiye" sözlerine gelen destek mesajlarını paylaştı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler