Hakkari'den acı haber: Uzman çavuş şehit oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilesine bağlı Derecik beldesinin karşısında, Irak'ın kuzeyinde bulunan Sare Batin bölgesinde, çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

Yayınlanma: 08.05.2018 - 15:41
Abone Ol google-news

Olay, bugün öğle saatlerinde Irak'ın sıfır noktasında bulunan Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinin karşı tarafındaki Sare Batin bölgesinde meydana geldi. Sınır ötesinde operasyonda olan askerler bir grup PKK'li ile karşılaştı. Çıkan çatışmada Komando Uzman Çavuş Furkan Peker (25), şehit oldu. Çatışmanın ardından bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

SİVAS'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit Komando Uzman Çavuş Peker'in acı haberi, Sivas kent merkezinde yaşayan ailesine, askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin Yüceyurt Mahallesi'nde bulunan evine sağlık ekibi eşliğinde giden askeri personel, 1 yıl önce evlendiği eşi Özge Kılıç Peker'e şehadet haberini verdi. Ardından şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Daha sonra, şehidin annesi Meral ve babası Ahmedi Duran Peker'in 4 Eylül Mahallesi 9'uncu Sokak'taki evine giden askeri personel, acı haberi onlara da verdi. Şehidin eşi Özge Kılıç Peker de ambulansla babaevine götürüldü. 

Şehit Furkan Peker'in, 6 Mayıs'ta Irak topraklarından çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler