Twitter'da etiket kavgası: 'TAMAM' mı, 'Devam' mı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından, yanıt olarak Twitter'da 'T A M A M' etiketiyle atılan mesajlar dünyada TT oldu. Akşam saatlerinde ise '#ERDOĞANileDEVAM' adıyla açılan etiket Twitter gündeminde ikinci sıraya yükseldi.

Yayınlanma: 08.05.2018 - 19:29
Abone Ol google-news

?Erdoğan'ın, "Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından 'T A M A M' kelimesiyle Twitter'da 500 binden fazla mesaj paylaşıldı. Twitter kullanıcılarının, Erdoğan'ın sözlerini alıntılayarak attığı 'T A M A M' mesajları sadece Türkiye'de değil, dünyada da en çok konuşulan başlıklar listesinde birinci sıraya yükseldi. Akşam saatlerinde ise '#ERDOĞANileDEVAM' adıyla yeni bir etiket oluştu ve Twitter'da 'Türkiye Gündemi listesine' girdi. '#ERDOĞANileDEVAM'ın bu listede ikinci sıraya yerleşti.

Atılan mesajlara cumhurbaşkanı adaylarından da destek geldi.? CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce "Vakit TAMAM" derken; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "TAMAM" paylaşımında bulundu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise 'TAMAM İnşallah' ifadelerini kullandı.

<haber-yatay:971224,971043,971215,971209>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler