Bu görüntüler 'Basın ne kadar özgürmüş' dedirtti

Başbakan Erdoğan ATV ve A Haber ortak yayınında Mehmet Barlas'ın konuğu oldu. Programda 1998 yılına ait bir kayıt yayınlandı. Görüntüler sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Yayınlanma: 22.07.2014 - 12:36
Abone Ol google-news

ATV'de Başbakan İle Özel  Mehmet Barlas'ın Başbakan Erdoğan'a soru soramaması ve her fırsatta Erdoğan'a övgüler yağdırması sosyal medyada büyük tepki topladı.

BASIN NE KADAR ÖZGÜRMÜŞ

1998 yılında ATV'de Savaş Ay, sunduğu programda iktidar ve iktidarın bürokratını yerden yere vuruyor ve SSK'daki olumsuz gelişmeler için Kılıçdaroğlu'nu eleştiri yağmuruna tutuyor. Ancak 2014 yılında yine aynı kanal ATV'de Mehmet Barlas Erdoğan'a soru soramamakla suçlandı ve sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Mehmet Barlas'ın her fırsatta Erdoğan'ı öven sözleri de tepkilere neden oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise görüntüleri "16 yıl önce medya ne kadar özgürmüş" diyerek eleştirdi.

KILIÇDAROĞLU ÖZELEŞTİRİ YAPABİLDİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun programda bir bürokrat olmasına rağmen hem devletin politikasını hem de yapılamayanlarla ilgili özeleştirisi izleyenler tarafından, "Kılıçdaroğlu o zaman bir bürokrat ama kendini atayan devleti eleştirebiliyor. Şimdi AKP'nin atadığı bir bürokrat AKP'yi eleştirsin de görelim" yorumlarına neden oldu.

İŞTE PROGRAMDAKİ O KESİT

 

TWİTTER'DAN TEPKİLER

SevAyda ?@svaydd 2 dk.

"@tturenc: Başbakan Erdoğan'la Mehmet Barlas'ın A Haber'de yaptığı söyleşi tam bir Bozacı-Şıracı örneği."

Cyrano de Bergerac© ?@_Gorgoroth_ 3 dk.

@tturenc Mehmet Barlas gördüğü her hükümeti destekleme istikrarinda biridir. Gazetecilik ise kendisinin barindirmadigi bir niteliktir.

Cyrano de Bergerac© ?@_Gorgoroth_ 4 dk.

@tturenc Mehmet Barlas gördüğü her hükümeti destekleme istikrarinda biridir. Gazetecilik ise kendisinin barindirmadigi bir niteliktir.

İrfan EYİOL ?@irfaneyiol 6 dk.

RT @atepebuyuk Mehmet Barlas'ın Erdoğan'ı terleten sorularının ardı arkası kesilmiyor: ''Efendim çok şıksınız, formdasınız. Bunu neye borçl…

Tufan Türenç ?@tturenc 7 dk.

Başbakan Erdoğan'la Mehmet Barlas'ın A Haber'de yaptığı söyleşi tam bir Bozacı-Şıracı örneği.

Oktay Erdagi ?@oktayerd 16 dk.

Mehmet Barlas TV'de Fetullah Gülen için "terör örgütünün Şefi" dedi .Vallahi başımıza taş yağacak Ulan hepiniz bu adamı yalamıyormuydunuz?

müzmin muhalif ?@TCmuzminmuhalif 19 dk.

Mehmet Barlas'tan Erdoğan'ı terleten soru; "Sizi program çıkışı evinize kadar sırtımda taşıyabilir miyim?" Zaytung

tacszkral metinoktay ?@eypcin 20 dk.

Fatih terim ve Mehmet Barlas alkah ömür verdikce hep ön planda kalir,adamlar herzaman dogru at a biniyor

Mücahit ?@Mcahitece 26 dk.

Dolmada zeytinyağı, künefede tereyağı, gazetecilikte Mehmet Barlas'ı tek geçerim.

HALKIZ BİZ ?@semra_bilici 38 dk.

Ahmet Hakan'a karşı Mehmet Barlas gibi olmuş dün gece.Mahalle aynı,gömlek aynı .:)

MR. HOPE ?@2_UMTS_2 38 dk.

Erdogan 'satilmis medya' diyerek bi kisim medyaya salladi ancak dun aksam Atv de Mehmet Barlas programini da izledigim icin bi gulme geldi

reyhanyildiz ?@reyhanyildiz73 55 dk.

Mehmet Barlas'ın bu saatten sonra tek işlevi "eskiden yandaş, taraf gazeteci olmanın da bi adabı vardı" dedirtecek nesne olması bence


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler