'Kimin ülkemize operasyon yaptığı çok net görülüyor'

Eski Terör Müdürü Yurt Atayün, "Kimin ülkemizde operasyon yaptığı çok net görülüyor" dedi.

Yayınlanma: 23.07.2014 - 08:39
Abone Ol google-news
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan çok sayıda kişi, gece saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi.
 
Aralarında, eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün, eski İstanbul Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı, bulunan çok sayıda şüpheli gece saatlerinde belirli aralıklarla, polis aracı ve minibüsleriyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Gözaltındaki kişiler geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye girdi.
 
 
Gözaltına alınan amir: "Çocuklarına hesap sormasınlar diye memleketin çocuklarını yakanların..."

“SİSTEMATİK OLARAK PSİKOLOJİK İŞKENCE YAPILMAKTADIR”

Ters kelepçe takılarak hastaneye getirilen eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün girişte, "Kimin ülkemizde operasyon yaptığı çok net görülüyor" dedi. Yurt Atayün çıkışta da, "Sistematik olarak psikolojik işkence yapılmaktadır" diye konuştu.

"YURT ATAYÜN'E KELEPÇE TAKANLAR HESABINI VERECEKLER"

Gözaltındaki bir şüpheli, polis minibüsünden indirildiği sırada, "Bu Yurt Atayün'e kelepçe takanlar hesabını verecekler" dedi.

"HIRSIZLARI YAKALAYINCA BÖYLE OLUYOR"

Başka bir şüpheli de hastaneden çıkışta, "Hırsızları yakalayınca böyle oluyor. Hainleri yakalayınca da böyle oluyor" şeklinde konuştu. Gözaltındaki kişiler, sağlık kontrolünün ardından geldikleri araçlarla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler