Bakandan tuhaf bir 'deli dana' açıklaması: Ben yiyorum

Türkiye’nin 2011-2012 yıllarında Polonya’dan ithal ettiği yaklaşık 3 bin sığır etinde “deli dana” çıkması skandalını kabul etmek zorunda kalan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 'Dar gelirli kardeşlerim o eti almasın diye hastalık bahane ediyorlar' açıklamasında bulundu.

Yayınlanma: 28.05.2018 - 19:59
Abone Ol google-news

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının birlikte hazırladığı “Hayvan Borsası” projesinin imza töreninde katıldı. 2011’deki deli dana skandalını yalanlamayan Fakıbaba şöyle konuştu:

”2011 yılında şüpheli hastalıklı et getirmişler’ diyorlar. Dar gelirli kardeşlerim o eti almasın diye hastalık bahane ediyorlar. Bırakın garibanlar et yesin 29 liraya. Siz daha önce iktidar olmadınız mı, niye fakir fukarayı düşünmediniz, niye dar gelirlileri düşünmediniz? Hala kalkmışsınız fakir fukara, gerçekten dar gelirli vatandaşım et almaması için ona göz koymuşsunuz. 2011 haberlerini manşetten veriyorsunuz. Etleri ben yiyorum, o etleri alıyorum. Onun için bütün vatandaşlarım çok rahat olsun. Biz bir çığır açmışız ve bu çığır Allah’ın izniyle devam edecek.”

<haber:983825>

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler