İşyerinde Mobbing: Tanık başka şubeden

Eşcinsel olduğu için baskı gören Muharrem G.’nin uzun yıllar yöneticilik yaptığı tekstil firması GAP’e açtığı mobbing davasının dördüncü duruşması dün İstanbul 9. İş Mahkemesi’nde görüldü

Yayınlanma: 07.06.2018 - 22:35
Abone Ol google-news

Eşcinsel olduğu için baskı gören Muharrem G.’nin uzun yıllar yöneticilik yaptığı tekstil firması GAP’e açtığı mobbing davasının dördüncü duruşması dün İstanbul 9. İş Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada dinlenen davalı tanığı Ender Yardım, Muharrem G. ile aynı dönemde GAP’te çalıştığını belirterek, “Davacı ile beraber aynı şubede çalışmamız olmamıştır” dedi. Muharrem G.’nin müdür olarak çalıştığını aktaran Yardım, “Metin Akgül Ankara Bölge Müdürü olarak çalışıyordu. Maetin Akgül benim çalıştığım mağazaya koçluk yapmak gelmiştir. Koçlar ilgili mağazadaki en üst görevliye mağaza akışında ve diğer hususlarda yardımcı olur. Akgül’ün davacıya mobbing uyguladığına dair görgüm ya da bilgim olmamıştır. Akgül’ün davacının cinsel kimliği ile ilgili herhangi bir problem yaşadığına tanık olmadım” diye konuştu.

Muharrem G.’nin avukatı Eren Keskin ise tanık ile müvekkilin aynı mağazalarda çalışmadığını söyleyerek, “Tanığı reddediyoruz. Müvekkilin yaşadıklarına dair Adli Tıp Kurumu’ndan rapor aldık. Müvekkilin mobbing yaşadığı raporla kesinleşmiştir” dedi. Mahkeme hâkimi taraf vekillerinin tanık anlatımlarına karşı yazılı beyanda bulunmaları için iki haftalık süre vererek davayı 25 Temmuz’a erteledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler