Yine muhalefete ‘terörist’ dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kim ki, Cumhur İttifakı’nı dinamitlemeye kalkışırsa, kim ki Cumhur İttifakı’na vade biçip çürütmeye çalışırsa, biliniz ki, Türkiye’nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaktır” dedi.

Yayınlanma: 09.06.2018 - 20:29
Abone Ol google-news

 

Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında “24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl?” temalı bölge istişare toplantılarına dün Bursa’da devam etti. MHP lideri, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen toplantıda özetle şunları kaydetti:

-Saat ayarlı alçaklardır: Cumhur İttifakı bizzat cumhurun ta kendisidir, Cumhuriyet’in kader çizgisidir. Zalimlere karşı ittifak diyoruz. Teröristlere karşı ittifak diyoruz. Kim ki, Cumhur İttifakı’nı dinamitlemeye kalkışırsa, kim ki Cumhur İttifakı’na vade biçip çürütmeye çalışırsa, biliniz ki, Türkiye’nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaktır. Türkiye’nin prangalarını sökecek kuvvet, engelleri birer birer yıkacak kudret cumhurun müttefiklik anlayışıdır. Malum çevre ve şahıslar, ihanete kafa yormazlar, ittifakla uğraşırlar. Ağır güvenlik ve beka sorunlarını mesele yapmazlar, cumhurun kararına leke sürmeye kalkarlar. Bunlar ki, ‘Sayın Erdoğan bir daha seçilirse dolar 10 lira olur’ diyen ekonomik teröristlere, onların siyaset, akademi, sivil toplum kuruluşlarına yuvalanmış işbirlikçilerine ses çıkarmazlar. Bir kez daha diyorum ki, cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Erdoğan kazanırsa dolar 10 lira olur diyen müstevlilerin uzman kisveli yorumcularına, inşallah Türk milleti 24 Haziran’da kabusu yaşatacaktır.

-Aday olması zuldür: Bu kervana, ne yazık ki, CHP’nin adayı İnce’de eklenmiştir. İnce’nin sözde Kürt sorununda hiçbir kırmızı çizgisi yokmuş. Önce vatan değil, önce adaletmiş. Kırmızı çizgisi olmayan bir gafilin cumhurbaşkanı adayı olması bile züldür. Ama aynı gafil, terörle mücadelede adından takdirle bahsettiren şerefli bir Türk komutanının apoletlerini sökeceğim diyor. Nasılsa söküp takmaya alışmış. Kalbinde ve kafasında vatan mefhumu sönmüş esef ve endişe verici bu şahsın cumhurbaşkanı olacağım iddiası da tam bir deli saçması, fecaat boyutta bir akıl tutulmasıdır. İnceden inceye gerçek niyet ve fikriyatını deşifre eden CHP’linin işi bitmiş, pusulası şaşmış, dümeni kırılmıştır.

-Ne erdem ne ahlak kalmış: Daha vahimi, İP’in adayı, tıpkı CHP’nin adayı gibi, PKK’li Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyor, sözde Kürt sorunu çerçevesinde İRA modeli öneriyor. Bunlarda ne ilkeli duruş var, ne ülke kaygısı. Bunlarda ne erdem kalmış, ne de siyasi ahlak ve adamlık. CHP, gayri milli çevrelerin ümit kapısıdır. İP, Türkiye muhaliflerinin moral kaynağıdır. İşte Türkiye’nin önünü kesmeye çalışan hainlere karşı Cumhur İttifakı.

-İstiklal müdafaasının içinde: Türkiye’nin etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Tehlike ve tehditlerin yoğunluğunda tırmanış gözlemlenmektedir. İç sorun alanları yaygınlaşırken, bölgesel ve küresel hercümerç kaygı verici ölçüde derinleşmektedir. Türkiye çok cepheli bir mücadelenin, deyim yerindeyse yeni bir istiklal müdafaasının içindedir. Ortak ve kurucu değerler etrafında kenetlenmekten, milli ve manevi emanetlere sahip çıkmaktan başka seçeneğimiz yoktur. Dün olduğu gibi bugün de, meydan şeytana bırakılmayacak, zillet millete üstünlük kuramayacaktır. Terör örgütlerine karşı tarihin en şiddetli ve etkili mücadele ruhu çok şükür devrededir. Bundan ziyadesiyle memnunuz, destek ve katkımızı önşartsız sürdürüyoruz. Siyasetin dipsiz tencerelerine, camsız pencerelerine inanacak yoktur


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler