Abdüllatif Şener, Erdoğan'ın Pensilvanya’ya birlikte gittiği ismi açıkladı

CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mayıs 2000 tarihindeki Amerika ziyaretinin detaylarını açıkladı. Şener, Erdoğan'ın Fethullah Gülen görüşmesinde yanında olan ismi de verdi.

Yayınlanma: 10.06.2018 - 09:07
Abone Ol google-news

CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'e açıklamalarda bulundu. Şener'in açıklamalarından önemli satır başları;

Söylemeyecek misiniz şu Amerika ziyaretinin ayrıntılarını?

Söyledim. 2000 Mayıs'ında 4 kişi Amerika'ya gitti, Tayyip Erdoğan, Turhan Çömez, Ahmet Ergün ve Ali İbiş. Biri milletvekilliği yaptı zaten, Ali İbiş. Öbürü de Belediye döneminde Tayyip Erdoğan'ın en yakınıydı, Ahmet Ergün, hatta kasası olduğu iddiaları vardı. Şimdi neredeler, inanın ben de bilmiyorum. Sayın Erdoğan'ın şöyle bir adeti vardır, kendisine çok yakın olanları siyasette yanına almaz, ayırır.

ERDOĞAN PENSILVANYA'YA AHMET ERGÜN İLE GİTTİ

Amerika ziyaretinde Pensilvanya'ya gittiler mi gitmediler mi?

Israr ediyorsunuz madem, bir kademe ilerisini de söyleyeyim size, tweet de atacağım zaten, birlikte ABD'ye gittiklerinde Ahmet Ergün'le beraber Pensilvanya'ya gittiler ve Fethullah Gülen ile görüştüler. Tayyip Erdoğan'ın ilk Pensilvanya ziyaretinde yanında Ahmet Ergün vardı.

Bülent Arınç bugün Tayyip Beyin yanında…

Evet, oğlunu da milletvekili yapıyor. Bülent bey bir bakarsınız gözyaşı döker, bir bakasınız muhalefet eder, derken birden U dönüşü yapar. Bülent Bey işte, kendi bireysel dengeleriyle meşgul.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler