Demirören son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için ilk tören saat 10.20'de İstanbul Şişhane'deki Holding binası önünde yapıldı. Demirören'in naaşı daha sonra cenaze töreni için Fatih Camii'ne getirildi. Cenaze namazının ardından da Zinzirlikuyu mezarlığına götürüldü ve son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma: 10.06.2018 - 10:34
Abone Ol google-news

<video:993728>

Cuma günü vefat eden Demirören Holding ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, son yolculuğuna uğurlanıyor. Demirören için ilk tören İstanbul Şişhane'deki Holding binası önünde yapıldı. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.


Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören (81), önceki gün tedavi gördüğü İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle hayata veda etmişti. 

'Tabutuna Kabe kapısı örtüsü serildi'

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Şişhane'deki Holding binası önünde yapılan törenin ardından Demirören'in cenaze namazı Fatih Camisi'ne kılındı. Erdoğan Demirören sonsuzluğa Zincirlikuyu Mezarlığı'nda uğurlandı. Demirören'in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kabe kapısı örtüsü serildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler