Müdür ve müdür yardımcılarına zorunlu iftar

Ankara milletvekili adayları Fatma Öncü ve Adil Can Yıldırım ile Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül’ün katıldığı yemeğe, okul müdürü ve müdür yardımcılarının katılması için mesaj gönderildi.

Yayınlanma: 10.06.2018 - 23:32
Abone Ol google-news

AKP, 24 Haziran’da yapılacak seçimleri kazanabilmek için hiçbir yasak ve etik kuralı tanımıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yaptığı mitinglerde kamu kaynakları kullanılırken, kamu çalışanlarından da partinin düzenlediği seçim çalışmalarına katılmaları isteniyor. AKP Çankaya İlçe Başkanlığı, önceki gün okul müdürlerine iftar yemeği düzenledi. Ankara milletvekili adayları Fatma Öncü ve Adil Can Yıldırım ile Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül’ün katıldığı yemeğe, okul müdürü ve müdür yardımcılarının katılması için mesaj gönderildi.

Gönderilen mesajda, “Ankara 1. Bölge milletvekili adaylarının katılacağı bir iftar yemeği verilecektir. Bölgemizde en az 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı katılımı zorunludur. Mazereti olanlar doğrudan ilçe müdürümüzden izin alacaklardır” denildi. Bazı okul müdürleri ile müdür yardımcılarının zorunlu tutulması nedeniyle fişlenecekleri endişesiyle iftara katıldıkları öğrenildi. İftar yemeğinde adaylar Öncü ve Yıldırım ile Çankaya İlçe Başkanı Hasgül de birer konuşma yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler