Dünyanın iki saygın medya kuruluşu yan yana

Cumhuriyet, dünyanın en saygın haber kuruluşlarından BBC ile önemli bir işbirliğine imza attı. İki kurumun vardığı anlaşma uyarınca, cumhuriyet.com.tr ile BBC Türkçe arasında içerik işbirliği yapılacak.

Yayınlanma: 14.06.2018 - 22:37
Abone Ol google-news

Cumhuriyet, dünyanın en saygın haber kuruluşlarından biri olan BBC ile önemli bir işbirliğine imza attı. İki kurumun vardığı anlaşma uyarınca, cumhuriyet.com.tr ile BBC Türkçe arasında içerik işbirliği yapılacak. Dünyanın dört bir tarafından gelen içerikler, dijital mecralar aracılığıyla çok daha büyük bir izleyici kitlesiyle buluşacak.

BBC Türkçe Editörü Murat Nişancıoğlu, “BBC’nin içerik ortaklığı ailesine Cumhuriyet’i de dahil etmekten çok memnunuz. Bu işbirliğinin iki taraf için de verimli olacağını umuyoruz” dedi. Cumhuriyet Dijital Medya Koordinatörü Bülent Mumay da “İnternet gazeteciliğinde farklı içerik sunmak çok önemli. Son dakika gelişmelerinin yanı sıra haberlerde derinlik ve çeşitlilik, okur kitlesinin de büyümesine katkıda bulunuyor. Cumhuriyet’in güçlü haberciliğini, BBC’nin özgün içerikleriyle daha zengin hale getireceğiz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler