Türkiye'nin dört bir yanında 14 Şubat konserleri

Sevgililer Günü olan bugün, birçok sanatçı Türkiye’nin dört bir yanında konser verecek.

Yayınlanma: 14.02.2020 - 15:29
Abone Ol google-news

Sevgililer Günü olan bugün, birçok sanatçı Türkiye’nin dört bir yanında konser verecek. Sıla, saat 21.00’de Ankara Congresium’da sahneye çıkacak. İstanbul’da ise Mabel Matiz saat 21.15 Volkswagen Arena’da konser verecek. Ayta Sözeri, saat 20.00’de Crowne Plaza Convention Center & Thermal Spa’da dinleyicileri ile buluşacak. Sözeri, gazino gecelerinin şarkılarını seslendirecek. Gökhan Tepe, saat 20.30’da İzmir Katina Meyhane'de bestelerini seslendirecek. 

Fazıl Say ise saat 21.00’de TİM Show Center’da dinleyici ile buluşacak. Konserde sanatçı çok özel bir programla sahnede olacak. “Süperstar” Ajda Pekkan ise saat 21.00’de Zorlu PSM’de sahneye çıkacak. Konserde “I Will Survive” şarkısını Türkçe ve Arapça olacak seslendirecek sanatçı, bunun için Selami Şahin’le çalıştı. Utku Uysal ise özel bir performans ile saat 21.00’de Dada Salon Kabarett'te konser verecek. 

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Sevgililer Günü'ne özel aşk şarkılarıyla saat 20.00’de Cemal Reşit Rey’de müzikseverlerin karşısında olacak. Konserin şefi Murat Göktaş, vokali Tuncay Kayış, kemanda ise Melodi Kayış olacak.

İstanbul Resitallerinin konuk sanatçıları SoYoung Yoon (keman) Mario Haring (piyano) ikilisi saat 20.00'de Sakıp Sabancı Müzesi the seed’de.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler